Eva Hallgren

Foto: Eva Hallgren

Eva Hallgren

Jeg er uddannet socialrådgiver og har i mange år arbejdet med børn og unge i både kommunalt, amtsligt og regionalt regi. Jeg var desuden i en årrække leder af en sikret institution for kriminalitetstruede unge.

Mine interesser spænder vidt, men kunst og kultur er nok det, der står mit hjerte nærmest. Det gælder alt lige fra film, kunstudstillinger, poesiaftener, musikarrangementer og ikke mindst Odin Teatret og Nordisk Teaterlaboratorium. Jeg følger desuden med i alt det nye og spændende, der sker på Slagteriet.

Jeg har boet i Holstebro Kommune siden 1975 og har derigennem fået et stort netværk i kommunen. Jeg interesserer mig meget for byens og kommunens udvikling og vil gøre mit til, at Holstebro Kommune er og bliver en god kommune at bo i for alle borgere.

Jeg har siden 2012 været frivillig besøgsven i Dansk Flygtningehjælp. Jeg har lært rigtig mange dejlige mennesker fra alverdens lande at kende. Og trods sproglige og kulturelle forskelligheder, så slår det mig gang på gang, at vi mennesker i grunden er meget ens. At kende så mange mennesker fra andre kulturer giver mit liv en ekstra dimension.

Jeg har igennem mit lange arbejdsliv haft en række tillidsposter og har altid været aktiv i min fagforening Dansk Socialrådgiverforening.

I 2012 gik jeg på efterløn efter 37 års godt og givende arbejde, og siden 2015 har jeg været en aktiv folkepensionist.

Jeg er formand for Seniorsektionen i Dansk Socialrådgiverforening og medlem af Hovedbestyrelsen i Faglige Seniorer.

Jeg er 71 år og født og opvokset i Nykøbing Falster. Jeg er gift og har en søn på 29 år, som bor og arbejder på Sjælland.

 

Læs mere om vores forslag til en mere Rød-Grøn kommunalpolitik her.