Mehmet Akbina

Hej mit navn er Mehmet Akbina jeg er kurder fra Tyrkiet, og har boet her i Danmark i snart 50 år. Jeg er gift, og har fire børn og syv børnebørn,

Jeg stiller op som kandidat  fordi jeg syntes byrådet i Holstebro Kommune, mangler at blive repræsenteret af Enhedslisten.

Det er vigtigt at vi får et par medlemmer ind til at føre vores velfærdspolitik, ældrepolitik og flygtningepolitik. Vi vil også fokusere mere på vores klima og på skolerne i kommunen. Og være med til at afskaffe de fordomme der er omkring indvandre og flygtninge.

Jeg vil kæmpe for at alle borgere får en mulighed for at lære dansk, får et arbejde, jobgaranti, uddannelse og at alle får en fair behandling, også hvis man er syg eller er blevet arbejdsløs. Det vil sige, alle skal kunne vælge frit og mødes med respekt og retssikkerhed.

Uanset om det er uddannelse, skole eller arbejdspladser skal alle have en mulighed for at udvikle liv. Vi skal hjælpe dem der har udfordringer, og støtte op om dem der allerede er i godt i gang.

Vores foreningsliv og medborgerhus er et godt tiltag. Det handler om at der sker en positiv udvikling, og at alle føler sig velkomne.

Læs mere om vores forslag til en mere Rød-Grøn kommunalpolitik her.